BrunX

BrunX bevordert het welbevinden en de toegang tot sportactiviteiten van kansarmen in Brussel.

BrunX brengt vijf Brussels organisaties met sociaal oogmerk – DoucheFLUXLes Gazelles de BruxellesATLEMOMinor Ndako en Buurtwinkel Anneessens – en sportievelingen van diverse pluimage samen om de 20km van Brussel te lopen.

We lopen als één BrunX team, ongeacht sociale of etnische origine, of je nu jong bent of oud. BrunX heeft zo een dubbel doel: het grootste sportevenement van Brussel toegankelijk maken voor iedereen én de vijf organisaties financieel steunen.

In 2018 werd BrunX bovendien gesteund door topatleet Isaac Kimeli, die met plezier het peterschap heeft aanvaard! Kimeli werd in 2016 Europees Kampioen Cross Country bij de beloften!

Sluit je aan bij het BrunX team!

Door je in te schrijven bij BrunX kan je zelf geld inzamelen bij vrienden en familie voor deze vijf Brusselse verenigingen. Schrijf je eerst in de op de website van BrunX en creëer vervolgens je eigen actiepagina.

Sponsor een dappere loper van het BrunX team!

U kan de deelnemende BrunX lopers hier terugvinden. Klik op het profiel van een loper, vervolgens op « steun », selecteer het bedrag dat u wenst te schenken (betaling via de beveiligde online betalingsdienst MangoPay), volg de verschillende stappen en vergeet ook niet te delen!

Vanaf 40€ is uw gift fiscaal aftrekbaar.

 

BrunX Editie 2018
BrunX Editie 2017
IMG_1292
BrunX Editie 2016

 

BrunX nieuws