DoucheFLUX Open Doors

DoucheFLUX Open Doors biedt sympathisanten, nieuwsgierigen, buren… de gelegenheid om het dagcentrum en al onze (nieuwe) activiteiten te (her)ontdekken. Dit jaar gaat de opendeur door op 25 oktober 2020.

Gezien de omstandigheden is de formule van de DoucheFLUX Open Doors wat aangepast en anders dan de vorige jaren… Geen bar, geen concert maar het programma brengt je meteen naar het essentiële!

We hopen dat jullie toch talrijk (en gemaskerd) aanwezig zullen zijn om kennis te maken met onze werking en een babbeltje te slaan met ons meer dan ooit gemotiveerde team!

Info

Afspraak op zondag 25 oktober 2020 van 13u tot 19u

Op het programma:

  • 14u en 15u
    Rondleiding in DoucheFLUX. Graag vooraf reserveren door een mailtje te sturen met vermelding van het gekozen uur (max. 10 personen per rondleiding).
  • 16u30
    Politiek debat “De Brusselse gemeentes op de kaart van het einde van dak- en thuisloosheid” in aanwezigheid van gemeentelijke beleidsvoerders (in het Frans)
    Opgelet! Het debat vindt plaats in DoucheFLUX maar kan ook online gevolgd worden via deze link of via onze Facebookpagina. Je opmerkingen en vragen zijn welkom via de chat van de livemeeting of opmerkingen via de Facebookpagina.
    Indien je het debat ter plaatse wil bijwonen, gelieve je aanwezigheid te melden door een mailtje te sturen.