CinéPopCorn op vrijdag 25 februari : Belgische kortfilms !

Na een jarenlange vruchtbare samenwerking met Wederzijds Hulpbetoon Sint-Gillis krijgen de Film-Debatten een nieuw jasje. Voortaan geen croissants en koffie meer, maar popcorn en een voorstelling aan het einde van de namiddag. Enter CinePopCorn!

In samenwerking met het project Les Toiles van EmpreinteS halen we de film uit de bioscoop en gaan we toe naar een publiek dat minder toegang heeft tot cinema. De programmering gebeurt met de bezoek‧st‧ers van DoucheFLUX en speelt in op actuele thema’s – die niet altijd tot het nieuws van de dag behoren! Allerlei filmgenres en filmformaten zijn mogelijk.

De meerwaarde van dit project zijn de ontmoetingen tussen de toeschouw‧st‧ers en de filmploeg na de voorstelling. Die vinden plaats in het gebouw van DoucheFLUX wanneer dat mogelijk is. Het directe contact met de acteurs‧rices, regisseurs‧euses en andere medewerk‧st‧ers geeft de beleving van de film nog een extra en unieke dimensie!

De vertoning op 25 februari zal geen uitzondering op de regel zijn: we hebben een speciale namiddag met Belgische kortfilms voorbereid, met een ontmoeting gepland na de vertoning met de regisseurs en acteurs!

Infos
Volgende vertoning : 25.02.2022
Belgische kortfilms :
Les nouveaux bourbons
Papa Zaza
Shams
On n’est pas près d’être des super-héros (winnaar van Magrittes 2022 !)
Welkom vanaf 15u, de films starten op 15u30.
Tarief: gratis

Plaats een reactie