La Philantroupe voor DoucheFLUX – 9 oktober

Op zondag 9 oktober om 20 uur voert de Philantroupe haar toneelstuk “Un petit jeu sans conséquence” op ten bate van DoucheFLUX.

De voorstelling vindt plaats in Espace LUMEN, naast het Flageyplein. Na de voorstelling wordt er een hoed doorgegeven in de zaal, en de opbrengst gaat volledig naar onze vereniging. Aangezien deelname vrij is, is de show voor iedereen toegankelijk: iedereen kan komen en naar draagkracht bijdragen aan het totaalbedrag dat die dag wordt ingezameld.

Aarzel niet om erover te praten en zoveel mogelijk vrienden, familie en partners uit te nodigen voor deze unieke voorstelling! U kunt de poster hier downloaden (in pdf– of jpg-formaat).

Met het ingezamelde geld kunnen wij de winter-voorraden basisbehoeften (sokken, boxers) aanvullen die dagelijks door de begunstigden van het dagcentrum worden aangevraagd.

En als klap op de vuurpijl hebben we ter gelegenheid van werelddaklozendag op 10 oktober een grote aankondiging, want DoucheFLUX wil zich de komende jaren actief en concreet inzetten voor deze strijd. Een geweldig moment in perspectief!

Praktische informatie :

Wanneer? Zondag 9 oktober om 20.00 uur
Waar? In Espace LUMEN, Boondaalsesteenweg 32 in Elsene.
Hoeveel? Vrije deelname, een hoed wordt na de voorstelling doorgegeven.

En na de show? Een bar met lokale bieren en sappen met lage prijzen zal open zijn vanaf 19.00 uur en na de voorstelling. U krijgt ook de gelegenheid om onze vrijwilligers en ons team te ontmoeten en met hen te praten.

Reserveren is verplicht op www.philantroupe.tk, vink het vakje “DoucheFLUX” aan in het boekingsformulier.

Bij voorbaat dank voor uw steun en uw aanwezigheid!