Podiumkunsten

La Philantroupe – Un petit jeu sans conséquence – 18 maart 2020

Zaal Lumen, Boondaalsesteenweg 30-32, Elsene

Geschreven door Jean Dell & Gérald Sibleyras

La Philantroupe ontstond in 2008 en bestaat uit Odile en Bruno Dayez, Xavier Rolin, Pierre Scaillet, Catherine Ghion, Amandine Le Pollain, André Jadoul, Benoît Baijot, Hortense en Hugues Dayez. Met welk doel ? Opbrengsten verkrijgen voor sociale projecten, de verenigingen waarvoor het gezelschap de planken bestijgt meer zichtbaarheid geven en dat alles in een feestelijke sfeer. Op 18 maart 2020 is de voorstelling ten gunste van Straatverplegers, New Samusocial en DoucheFLUX.

Over het stuk: Claire en Bruno vormen een koppel dat al twaalf jaar standvastig, zelfs een “institutie” is. Wanneer ze samen met familie en vrienden een dagje op de buiten doorbrengen doen ze alsof ze besloten hebben uit elkaar te gaan. Tegen al hun verwachtingen in zien ze dat niemand nog in hun relatie gelooft. De familie en vrienden nemen hierbij zelf het voortouw en gaan op zoek naar de juiste redenen om uit elkaar te gaan.

Hoe reserveren?

Ga naar de website van La Philantroupe, vul het formulier in en kruis woensdag 18 maart 2020 aan.

Inkom is gratis, vrijwillige bijdrage na de voorstelling en een afsluiter in de bar met een borrel, waarvan de opbrengst ook naar DoucheFLUX, Straatverplegers en New Samusocial gaat.

Download de affiche in pdf of jpg om deze solidaire voorstelling te promoten!

 

The Musical Company – Broadway Babies – 1 tot 7 oktober 2018

Centre Communautaire Joli-Bois, Stoeterijlaan 100, Sint-Pieters-Woluwe

In een regie van Antoine Guillaume.

Broadway Babies, is een hommage aan de angelsaksische musical opgebouwd uit uittreksels van voorstellingen die de geschiedenis van Broadway gemaakt hebben. 11 acteurs-zangers, 2 MC’s en 3 muzikanten zorgen voor een swingend spektakel vol magie. Na afloop ga je al dansend en zingend naar huis!

Voor elk kaartje dat op naam van DoucheFLUX verkocht wordt, gaat er 5€ naar onze vzw. Vergeet dus niet DoucheFLUX op te geven wanneer u uw plaatsen reserveert!

La Philantroupe – Venise sous la neige – 21 maart 2018

Salle Lumen, Boondaalsesteenweg 30-32, Elsene

Een werk van Gilles Dyrek.

La Philantroupe ontstond in 2008 en bestaat uit Odile en Bruno Dayez, Xavier Rolin, Pierre Scaillet, Catherine Ghion, Amandine Le Pollain, André Jadoul, Benoît Baijot, Hortense en Hugues Dayez. Met welk doel ? Opbrengsten verkrijgen voor sociale projecten, de verenigingen waarvoor het gezelschap de planken bestijgt meer zichtbaarheid geven en dat alles in een feestelijke sfeer. De formule? Inkom is gratis, vrijwillige bijdrage na de voorstelling en een afsluiter in de bar met een knabbel en een borrel.

 

Les Tragibus – Pêle-Mêle – 9 december 2017

Maison des Jeunes de Roodebeek, Sint-Lambrechts-Woluwe

Een geïmproviseerde voorstelling op basis van jouw lievelingslectuur! Breng het mee, we zullen er zorg voor dragen. Geen schaamte, we nemen alles!