Kom de 20 km door Brussel 2023 lopen met FLUXteam!

Wil jij in 2023 sportieve uitdaging en solidariteit combineren? Steun de acties van DoucheFLUX door je aan te sluiten bij het FLUXTeam tijdens de 20 km door Brussel op 28 mei!

Hier zijn de te volgen stappen:

  • Vul het onderstaande formulier in, dan zorgen wij voor uw inschrijving voor de race!
  • Maak een overschrijving van 45€ op de DoucheFLUX rekening (BE80 3630 2531 1077) om je deelname te bevestigen. Voeg de boodschap toe: “20 km fluxteam registratie”.

Als je je eenmaal hebt ingeschreven, praat er dan over in je omgeving, vraag je vrienden en familie om je te sponsoren en zamel zoveel mogelijk geld in om de acties van DoucheFLUX te steunen. Dit jaar raden we je aan je eigen fondsenwervingspagina te starten om zoveel mogelijk geld in te zamelen (meer info volgt).

  • Je rent een beetje, maar je hebt nog nooit deze afstand gelopen? Maak je geen zorgen, wij organiseren voor de dag een aantal groepstrainingen met een hardlooptrainer. Wandelaars zijn ook welkom !

IK SCHRIJF ME IN !

———-

PRAKTISCHE INFO :

  • Datum : zondag 28 mei 2023
  • Wat omvat het inschrijvingsgeld? Inschrijving voor de race (28 euro), een t-shirt, drankjes, versnaperingen, toegang tot de solidaire vestiaire, fysiotherapie na de race

Tijdschema :

  • 8:30 uur: opening van de kleedkamer bij het Jubelpark
  • 9.20 uur: groepsfoto – te bevestigen
  • van 10.00 tot 10.30 uur: start van de race in 6 golven, afhankelijk van uw geschatte tijd

*Waarom deelnemen met DoucheFLUX?

Door geld in te zamelen voor het FLUXteam steunt u de straatrondes van DoucheFLUX : onze straathoekwerk·st·ers gaan dakloze mensen op straat opzoeken, houden contact met hen, zorgen voor opvolging en hulp, brengen benodigdheden voor de dagelijkse hygiëne, sterken, bemoedigen en stellen activiteiten en verdere stappen voor. Ze zijn één en al luisterend oor en bieden informatie over de dienstverlening voor dakloze mensen niet alleen bij DoucheFLUX maar ook bij de verschillende andere verenigingen binnen de dak- en thuislozensector in het Brussels gewest.

Vragen ? Neem contact met ons op via e-mail: fluxteam@doucheflux.be of via telefoon: 0471 55 91 03.

Plaats een reactie