Doe een gift

Je kan op elk moment een éénmalige gift doen of een permanente opdracht maken:

 • op rekening van DoucheFLUX bij ING:
  IBAN: BE80 3630 2531 1077 - BIC: BBRUBEBB
  mededeling: GIFT of MAANDELIJKSE GIFT
 • met een paar klikken via PayPal
  Opgelet! Indien u een fiscaal attest wenst voor uw gift via Paypal dienen je gegevens in je Paypal account volledig ingevuld te zijn.
 • met een paar klikken via Facebook (DoucheFLUX) of Instagram (#doucheflux)
  Opgelet! Indien je een fiscaal attest wenst voor je gift via Facebook of Instagram dien je ons een mail te sturen met je naam, voornaam en adres.
 • Wil je op Facebook een fundraising action organiseren ter gelegenheid van je verjaardag, een feest... Dat doe je in een wip door hier te klikken.
  Opgelet! Mensen die op die manier een gift doen van minstens 40€ kunnen ook een fiscaal attest krijgen op voorwaarde dat ze ons een mail sturen met hun naam, voornaam en adres.

 

Elke schenk·st·er wenst uiteraard te weten wat er met haar·zijn gift gebeurt. We willen hierover geen onzekerheid en zijn verknocht aan transparantie. Daarom is DoucheFLUX lid van Donorinfo. Donorinfo staat garant voor transparantie als onafhankelijke instantie die de rekeningen en werking van organisaties analyseert. De website donorinfo.be maakt al deze informatie beschikbaar en begrijpelijk voor potentiële schenkers.