De Warmste Week

Elk jaar in de laatste week voor Kerstmis organiseert Studio Brussel De Warmste Week om geld in te zamelen voor meer dan 1.000 goede doelen in Vlaanderen en Brussel. In 2019 vindt de Warmste Week plaats van 18 tot 24 december. En DoucheFLUX is een van de erkende goede doelen!

Combineer je actie met een bezoek aan DoucheFLUX. In 2017 kwamen kinderen uit een lagere school in het kader van hun actie op bezoek, spraken met mensen die weten wat het is om op straat te leven en speelden het spel Outside!. Voor middelbare scholen kan het nog een stapje verder gaan door een educatieve samenwerking via DoucheFLUX MasterClass.

Wat kun je zoal doen om DoucheFLUX te steunen?

Neem deel aan een actie

Ontdek hier alle warme acties die opgezet werden voor DoucheFLUX.

Organiseer een actie

Plan je actie voor de Warmste Week tussen nu en 24 december 2019 en registreer ze op de website van De Warmste Week.

Laat het ons zeker weten als je een actie organiseert door ons een mailtje te sturen. We helpen je graag verder en we kunnen je actie steunen met extra promotie.

Loop mee met de Warmathon

Van de 15€ inschrijving van elke deelnemer gaat 10€ integraal naar de meer dan 1 000 goede doelen van Music for Life. Loop mee!  Iedereen kan meedoen, ook niet-geoefende lopers. Meer info over de Warmathon.

Steun een goed doel met een plaat!

Vraag een plaatje aan, kies een bedrag dat je wil geven aan je zelf gekozen doel, en wie weet hoor je jouw nummer tijdens Music for Life op Studio Brussel. Binnenkort meer info hier!